zaterdag 4 februari 2012

Wintervlinder Duimelotje

Eindelijk een winters plaatje hier in het westen van het land! Gistermiddag vielen de eerste sneeuwvlokken en nu zijn de kinderen al de hele middag in het zonnetje in de weer met slee en de sneeuwschuiver. Ze hebben zelfs bij de buren sneeuw voor de deur weggeveegd en een zakje snoepjes als dank gekregen! De boffers!

Ik heb mijn pakketje van Duimelotje (Ellen Soares) eindelijk eens gemaakt. Het pakketje had ik ook al een lange tijd in mijn hobbykamertje liggen. Nu is ze af!
Een mooie vlinder met een kaboutertje erop. Ze zijn bewerkt met zilverdraad wat een mooi effect geeft.
Zo fladdert ze door de besneeuwde tuin....

Morgen zondag.......een winterwandeling of een poosje schaatsen....wat we gaan doen weet ik nog niet.

Fijn winters-weekend nog!

Groetjes van Miriam

3 opmerkingen:

 1. OOhh wat is ze mooi geworden en wat boft ze met het weer. Dit pakket staat ook nog op mijn to do lijstje. Elk jaar dan denk ik volgend jaar ben je als eerste aan de beurt,maar ik vergeet het elke keer. Die van jou is prachtig geworden.
  Warme groet Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miriam,

  Wat leuk om te zien hoe je de wintervlinder van mij hebt gemaakt, hij is prachtig geworden.Ik geniet er telkens van als ik een ontwerp van mij tegenkomt die iemand anders heeft gemaakt.'Mijn complimenten,'

  groetjes
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De wintervlinder ben ik ook aan het maken maar de beschrijving is verloren gegaan. Heb jij die nog? De patroondelen heb ik nog wel. Ik hoor het graag, groetjes, Bee

  BeantwoordenVerwijderen