zaterdag 10 december 2011

Ons kersthuisje...

De kerstboom hebben we vandaag versierd en ook de rest van het huis mocht vandaag weer omgetoverd worden in kerstsfeer...heerlijk!
De boom geurt lekker naar verse spar (ja, het is wel een echte boom) en de kinderen hebben ijverig meegeholpen.

Verder hier en daar wat gezellige dingetjes neergezet...
Mijn brocante dienblad doet 't altijd leuk het hele jaar....
En vorige week bofte ik op de rommelmarkt! Ik vond van die mooie oude bakvormpjes en die staan zo leuk met een theelichtje er in!
Wat rode kerstballetjes, zilveren ketting, lantaarntje en natuurlijk de candy canes erbij....Een ander leuk hoekje op tafel...

En een lekker hoekje op tafel....

Ook op de rommelmarkt gevonden: de letters XMAS....ik voelde mij echt een geluksvogel!Tja...kransen zijn onweerstaanbaar, deze hortensiakrans is ook een recente aanwinst...ik heb er twee.


En zo genieten wij weer....

Ik heb voor het keukenraam mijn tak met pieten vervangen door kerstelfjes, maar die moeten nog even op de foto gezet worden.
Wordt vervolgd!
Fijn weekend!

Lieve groet,
Miriam


3 opmerkingen:

 1. Erg gezellig, ik krijg meteen kerstliedjes in mijn hoofd als ik je foto's bekijk. Ik ben ook druk bezig met de kerstversieringen. Geniet ervan!

  Liefs,
  Nanaya

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit met al dat lekkers, wanneer kan ik op de koffie komen, ha ha. Ik moet nog alles voor de dag halen. Hoop dat het allemaal gaat lukken in deze drukke tijd.
  Groetjes Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat een sfeervolle 'plaatjes'. Prachtig!!

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen